o nama

Kontaktirajte nas

Shandong Huaxia Group Co., Ltd

Adresa preduzeća: Huaxia Road, Weihai, Shandong provincija

Tel:0086-0631-5991999

Faks: 0086-0631-5999076

Mobilni telefon: 13573745628

Poštanski broj: 264205

Jaslice: Frankchao

Email:whdaisuo@hotmail.com

Shandong Huaxia Group Co., Ltd

Huaxia grupe nalazi se u predivni pogodno ћivot grad poznat u svetu - Weihai, Shandong, koji je kao velika moderna grupa kompanija integrativnu kulturnog turizma, farmaceutske, građevinske mašine proizvodnje, razvoj nekretnina, građevinski objekat, se sprema, ugostiteljskih usluga i mnogim drugim poljima. To je podesiti i ogranke u Shandong Linyi, Jiangsu Jiangyan, Liaoning Tieling, Gvejdћo Maotai, kao i Japan, Hong Kong, Singapur i drugim mestima. Grupa ima ukupno 25 registrovanih kompanija, sa ukupno sredstava od 15 milijardi juana.

Shandong Huaxia Group Co., Ltd. je vodeći poduhvat u industriji proizvodnje crane kineski toranj. Već početkom 2005 godine. Kranovi, proizveden od strane kompanije imaju rangirana u Huaxia prvi put u Kini u prodaji 12 uzastopnih godina, sa tržištem dele do 20%. U međuvremenu, kompanija je takođe napore za povećanje izvoza. Proizvodi su izvezeni u 37 zemalja i regiona u Aziji, Europe, Amerike i Afrike, ima visoko prepoznao i pohvalio po kupcima u zemlji i inostranstvu.

Poslednjih godina, istovremeno jačanje prednosti core proizvode Weihai građevinskih mašina, kompanija je takođe aktivno implementira strategiju "izlazi" da biste podesili granu fabrike u Linyi, Shandong, Jiangsu Taizhou, Tieling, Liaoning i drugim mestima sa ukupne površine od skoro 2 000 mu.

Shandong Huaxia Group Co., Ltd. je posvećen pružanju globalne kupce sa vodeće tehnologije i toranj crane proizvodi odličnog kvaliteta. To je razvio više od 50 različitih vrsta gradjevinske mašine u više od deset serije svrstati u 3 kategorije, uključujući samo-podizanje Hidraulički kranovi, toples kranovi i tako dalje. HX5010, HX5810, HX6018, HX7030 i mnoge druge međunarodne novi toranj crane proizvodi su stavljene u velikog obima proizvodnje, visoko priznanja od strane domaće i inostrano tržište. Kompanija plaća pažnju na uzgajanju tima u R & D, i daje prioritet poboljšanje proizvoda tehnologije. Ima 12 tehničke patenata izmislio praznine u Kini i razbijanje monopol na međunarodne tehnologija divovi teške industrije. To je postala model strategije razvoja koja ohrabruje u smeni iz "Napravljen u Kini" u "Kreirane u Kinu" aktivno promovisane od strane zemlje, osvojio široku popularnost i uticaj na domaćim i međunarodnim tržištima.