Основне карактеристике вертикалне дизалице

- May 19, 2017 -

Вертикалне дизалице серије производа од уређаја за пренос, функционалних компоненти, у складу са одређеним правилима и структуром облика, са специфичном функцијом производа. Следећа анализа основних карактеристика вертикалне машине за дизање:

(1) интегритет. Вертикална машина се састоји од више компонената, углавном преко уређаја за погон, горњег дела тела, цилиндра, механизма вуче, оквира за репу, платформе и других компоненти, различитих компоненти различитих функција, у складу са одређеним редом за завршетак координације завршетка скупштине Укупни функционални захтеви.

(2) корелација. Спојом улазне снаге, покрените горњи део главе оси кретања кретања, а затим покрените први точак и осовину вратила између делова за вучу да бисте покренули и на крају остварите сврху подизања материјала. Специфични однос између компоненти је органски, међусобно повезани, међусобно међусобно и ограничавајући.

(3) сврха. Задатак вертикалног дизајна је да доврши производ који је одредио корисник како би подигао захтеве висине и испоруке.

(4) структура хијерархије. Машина је састављена од више структурних компоненти, делова по низу компоненти и делова композиције, компоненте се могу разврстати низом делова. Структура вертикалног дизајна може се поделити на најмањи делови по принципу функционалног распада.


Inače

Srodni proizvodi