Класификација и класификација Деррицк крана

- Jun 19, 2017 -

Деррицк Цране има једноставну производњу, једноставну монтажу и демонтажу, од тежине (до 1000 кН изнад), ограниченог тереном и другим карактеристикама. Међутим, његова флексибилност је лоша, радни полупречник је мали, померање је теже и потребно је повући више кабловских ветроелектрана, уопштено се примјењује само на инсталацију више концентрисаних инжењерских пројеката.

Деррицк Цране се може подијелити на: једноручне шипке, шипке, конзоле и кранске Деррицк Цране.

Једна стопала

Једноструки штап, подизање групе колутова, дизалица, ужади каблова и сидра и друге компоненте. Када се користи, штап треба држати на нагибу не више од 10 "тако да не удара штап кад се компонента подиже. Дно шипке је постављено да се повлачи за помицање. Стабилност штапа је углавном у зависности од кабловског конопца и краја конопца је причвршћен на врху јарбола, Други крај је фиксиран на сидру, кабловски коноп се генерално поставља на 4. Према различитим производним материјалима, само дрвене стопе од дрвета шипке, челичне цијеви ногу и металне решетке у стилу једне стопала и тако даље.

Реч род

Ријеч штапа је састављена од два трупца или двије челичне цијеви са жичаним ужетом или дијеловима гвожђа. Две шипке се пресецају на врху у угао 200-300 са ручком или потезницом на дну како би уравнотежили хоризонтални потисак самог ручице. Једна од шипки је опремљена водилицом на дну шипке, која је повезана са машином за подизање и повезана са сидрењем жичаним ужетом како би се осигурало да приликом подизања

Дно солидно. Шипка за Ворд се нагиње напред, али нагиб не би требао бити већи од 1/10, а испред, иза употребе два кабла за вучу вјетроелектране.

Предност штапа је што је бочна стабилност боља и кабловски ужад је мањи. Недостатак је у томе што је опсег активности подизног члана мали.

За постављање тешких колона или других тешких компоненти.

3. конзолне шипке

Средином средине штапа или 2/3 висине постављене на бум, то јест, у конзолну конзолу. Подизна шипка се може ротирати и нихати, као што је приказано на слици 8-9ц.

Конзолна шипка карактерише велика висина подизања, подизна шипка може да се окреће око 1200 -2700, погодна за подизање висине

Већа компонента.

4. Крански Деррицк Кран

У једној стопици доњег краја шипке може се монтирати на 3600 окрета и подизање од подизне шипке. Има велики радијус за подизање, може бити суспендиране компоненте до ефикасног радијуса за подизање било које позиције. Структура мреже Деррицк Цране, од тежине до 600 кН, висине подизања до 80 м, недостатак је већи кабловски вјетробран.


Inače

Srodni proizvodi