Руководилац групе Хуакиа Бригаде: Ксиа Цхунтинг Трансформација индустријске трансформације пута

- Jun 19, 2017 -

Хиљаде миља обале, пејзажно сликарство. У најприкладнијом примеру људског насељавања града - Кина Веихаи, постоји такво средство, она Цхенгсхан риме, задовољна је да морски таласи, планине и море као најприроднији носилац културе, заједно за стварање концентрације од пет хиљада година кинеске цивилизације града епског.

Група Хуакиа Бригаде успешно је изградила пројекат културног комплекса града Веихаи града и пројекат комплекса културног туризма града Ксиамен, који пројекат културног туризма града Веихаи има кинеску градску четврт Веихаи, кинеску легенду, свет океана Веихаи фуге и многе друге туристичке брендове. Веихаи Хуакиа Цити, освојио је "националну базу демонстрација националне културне индустрије", "националну базу демонстрација за рекреативно рибарство", "демонстрацијски парк културне индустрије покрајине Схандонг", "Најпоноснији потенцијални тениски парк у Кини", "Награда за најбољу парк кинеске креативне индустрије" и ускоро. Кинески легенди великих размера - кинески легенди, проглашени су најбољим потенцијалом кинеских најбољих десет најбољих тематских представа, "Схандонг туризам најсокотворније туристичке извођачке уметности", награда за туристичку забаву "бранд Схандонг".

Ово је оснивач свете земље планине, је председник Цхина Травел Гроуп-а Ксиа Цхунтинг.

Као бивши кинески краљевски торањ, за име Ксиа Цхунтинг, верујем да многи људи нису упознати. 1985. године почео је да игра цементну цев за 48 долара. Године 1994. трансформисан је у грађевинске машине. До 1998. године развио се у државни лидер у грађевинској индустрији, са тржишним уделом од 28% и 30 година за земљу. Милијарда јуана. Његова једноделно успостављена Хуакиа група, након 30 година развоја, била је јединствена производња предузећа за грађевинске машине, брзи раст међусекторске индустрије, вишенаменска модернизација великих група предузећа, укупна имовина Групе од 15 милијарди јуан.

У 2003. години, Ксиа Цхунтинг је великог практичара када се ситуација, претворена у индустрију културалног туризма, ушла у стопу од друге индустрије до терцијарне трансформације индустрије и надоградње пута.

Слиједећи су исти као и "

Кинески поглед на град

Разговарајте о развојним идејама

У развоју предузећа на путу, Ксиа Цхунтинг је то рекла. "Немојте узимати узимање малог магарца, увек око брушења пута, не постоји начин да се изађете, морамо се суочити и активно учествовати у неуређеном такмичењу, у супротном ће умрети прије уређеног такмичења. Кинеска изградња и Европа , Европа данас је сутра у Кини, када је изградња Европе почео да постепено смањује време у име нашег крушног дизалице, нису производи Цхаоианг, већ фаза производа, тако да морам промијенити стабилност у развоју опстанак.

"Да ли су такозвани" људи без предвиђања, морају бити близу бриге ", увек се подсећам, али и да подсетим наше средње кадровске кадрове, морамо научити да планирамо напред, будимо пажљиви. Током прошлости, где је догађај , мора постојати "Рекао је:" Никад није отишао у пакао, који је у пакао ", дух жртвовања, и могао је да мисли на свет, укључујући све велике облике. Гилл Гатес каже да је одувек носио телескоп да види свет, Ху Ксуеиан је да људи имају очију жупаније само да раде пословање округа, а очи у свету могу да ураде светски посао. Желим да научим од њих, ставим очи дуго, уместо да само гледа напред.

Веихаи Хуакиа Цити подручје локације за каменолом Веихаи Цити Центра, подручје је уништило најтеже шест мина на површини од 936 хектара, цијелу површину од 44 мин акумулиране површине од 3767 хектара. У околини да уништи озбиљну планинску изградњу великих туристичких атракција, у многим људима чини се немогућим, тако да је Ксиа Цхунтинг такође крунисана "будалом" у име.

Године 2003, у летњем пролећном павиљону "глупог" под вођством јавности, Кина путничка бригада група започела је више од десет година пројекта рудног поправка. "Током периода санације планине, користили смо више од 130 возила за превоз 56.9267 милиона кубних метара земљишта, узастопно третирали каменолом 44, изградили величину резервоара 35, 11,27 милиона стабала, кумулативну инвестицију од 4,43 милијарди јуана, На неплодним брдима на гребену, да се створи лепа планина, али такође садржи древну оријенталну културу људског Шенгјинга ", рекла је Ксиа Цхунтинг.

Данашњи град Хуакиа, више од тридесет језера су тачкане, више од 20 природних терена, античка грађевина постављена на сјеверу и југу од суштине нових објеката у модерну технологију. Пејзаж дворца, бистра вода, плаво небо, бели облаци представљају огромну позадину кинеског града; архитектура, култура, фолклор, извођачке уметности најфасцинантнији елементи кинеског града. У 2007. години званично је отворен раст рудничких рушевина кинеског града. После осам година рада, укупан број туриста је достигао 7,11 милиона путника, од чега су туристи у 2014. години износили 1,2 милиона људи. Такође, исте године, Кина Цити је проглашен националном базом за културну индустрију. Крајем 2015. године урбано подручје Кине успешно прошло Националну туристичку администрацију организовало је "5А класу туристичких атракција пејзажне квалитете", која је укључена у националну сцену резервну листу 5А.

Слиједећи су исти као и "

Кинески поглед на град

Разговарајте о послу

"Ако желите да имате креативан живот, не можете бити превише забринути за прошлост. Морате бити заинтересовани за то ко имате, учинили сте све да оставите по страни спољашњи свет увек желите поправити слику, али то вас чини Увек је пионир. "Ово је део Стеве Јобса, по његовом мишљењу, они који имају креативност морају имати богат живот.

Ксиа Цхунтинг можда није видела тај пасус, али је то случајно учинио, од цементне цеви до кранског крана, од фармацеутске до некретнине, од слике и калиграфије до путовања, Ксиа Цхунтинг сваки корак привлачи критике, Путовање, било је пуно људи звано "лудо", "будало".

Група Хуакиа Бригаде у складу са принципом тражења истине од чињеница, према принципу локалних услова, према оригиналном каменолому и околном окружењу специфичних околности, ротација од 360 степени може се покренути прије и послије мобилног аудиторијума налази се у великом каменолому, околне планинске поправке, удари природни пејзаж стварне позорнице, првих седам спољних реалних извођача великих размера од 360 степени.


Inače

Srodni proizvodi