Како инсталирати спољашњи случај дизалице за кашике

- Jul 20, 2017 -

Буцкет Хоист је наша индустријска производња, а машина за производњу машина често види машинску опрему, њен радни принцип је једноставан, али се широко користи, било да се ради о цементу или другим материјалима, тако да је ситуација са кочницом код кашике врло мала. да би се продужио век кочнице, најважнији је рад на одржавању или замени шасије. Знамо да се висина транспортне траке за кашике може одредити, кориштење вишеструког дела технологије за састављање, тако да само да се овладате двема одјељењима вјештина инсталације, остало може користити исти метод.

1, инсталација треба да буде опремљена са монтером, подизањем, електричним и заваривачем и другим стручним радницима за учешће.

2, пре инсталације треба пажљиво провјерити мјесто инсталације постројења, темељне или подне рупице и уградња између величине дизалице, посебно треба обратити пажњу на погон на уградњи дизалице (лијево или десно) како би се задовољио дизајн захтјеви цртежа. Ако утврдите да стварна величина и димензија дизајна нису испуњени, треба их мјерити након што се актуална величина мијења како бисте осигурали квалитет инсталације.

3, инсталацију треба припремити прије неопходних инсталационих алата и материјала.

4, процес инсталације опреме, корисник треба одмах на дијелове машине за дизање инвентара, класификацију и контролу квалитета, и правилно сачувани, не би требали бити отворени нагомилани како би се избјегла корозија и оштећења дијелова. Ако утврдите да је машина непотпуна или оштећена, покушајте да попуните или поправите.

5, постављање првог нивоа са нивоом изравнавања, као што је откривање неједнаких, омогућавајући употребу челичне плочасте подлоге, а затим на основу основе мапе дизалице постављено је на основу ножног затварача опет преглед. Уређај за главу и средина шасије до одговарајућег пода до инсталације, али и у процесу инсталације ће бити средина шасије од врха до следећег дела хангинга.


Inače

Srodni proizvodi