Прегледајте класификацију дизалице дизалице

- Jun 30, 2017 -

Буцкет дизалица се широко користи у складиштењу житарица, житарицама и уљима и преради хране у преносној опреми. Подножје се углавном састоји од шкољке, корпе за храњење, репног точкова, уређаја за напењање, уређаја за чишћење и других делова.

Уређај за чишћење испуњава следеће захтеве: отворити и затворити погодност и добро заптивање. Произвођачи опреме, општу употребу плоче, кроз картицу у удубљењу и унутра за контролу отварања и затварања врата за чишћење. Структура штапа је једноставна, једноставна за употребу, једноставна за коришћење, како би се постигли општи захтеви за заптивање. Међутим, за преносни капацитет веће од 50 т / х дизалице, употреба кварова, због складиштења више сједишта, или због распршене зрна у падобрану, што доводи до тешко извлачења плоче, у комбинацији са оператер је често победио на табли, плоча је лако деформисати, повећавајући потешкоће узимања картице.

У комбинацији са вишестраначким погледом, уређај за чишћење је део побољшане. Побољшани уређај за чишћење се углавном састоји од материјала за чишћење, брзог стезања и одвојивог вратила. Уређај за дизање кашике има следеће карактеристике:

(1) употреба брзе спојнице и преносива вратила, може смањити време отварања и затварања чишћења картице, како би се ријешио проблем са оригиналном картицом, операција која је погоднија за Ј Јие Јие.

(2) Након уклањања вратила, можете уклонити плочу за чишћење, неће утицати на простор чистог материјала.

Постоје две врсте накладања дизалице: то је копање и прилив. Д типа и ХЛ тип се користе за екстраховање типа. У ствари, строго говорећи, ова врста копања је само комбинација стила и дигирања. Материјал је на нивоу 450 или 60 са нивоом. Угао пута већи од базе подупирача 1.2 до 1.4м висине у дизалицу, 60% до 70% од а, б хоппер даље, само 30% до 40% материјала да би стигли до бункера, посебно Д Хоист, ситуација је очигледнија. Стога је то само комбинација начина учитавања стила и диг-типе-а. Може се видјети, метода утоварног кашика треба поделити у три (1) стила копања; (2) тип прилива; (3) прилив.

Задатак дизалице за кашу је подизање материјала тачке А до тачке Б. У зависности од тога како то функционише, мора имати неефикасну висину подизања за процес пуњења и процес пражњења. У обезбеђивању сигурног и поузданог рада опреме под претпоставком смањења његове неефикасне висине дизања, како би се уштедела цивилна изградња, улагање опреме и смањење оперативних трошкова, лако је одржавање важно. Следеће описује начин смањења висине процеса учитавања.


Inače

Srodni proizvodi