Безбедне оперативне процедуре за машину за вибрацију високих фреквенција

- Oct 11, 2017 -

Прво, оператери за пилинг машина за вибрације морају бити упознати са механичком структуром, перформансама, основним функцијама и мјерама сигурности, након што прођу тест и добију сертификат, могу се радити одвојено.

Друго, оператер у операцији, морамо се фокусирати на енергију. Не са особама које немају везе с тим да се смеју, играју, невоље, операције не смеју да пуше и једу храну.

Треће, строго усаглашеност са вибрацијама прописа о одржавању машина за пилење, на свим нивоима одржавања добро обављамо, како би се осигурало да је машина за вибрацију Пилинг често у добром стању. И треба обратити пажњу на разумну употребу, исправан рад.

Четврто, машина за пилинг вибрација у раду пре, треба да направи следеће припреме:

1, грађевинском особљу да разумију услове и задатке изградње, а проблеми у изградњи који се налазе у овој класи требају обратити пажњу на питања.

2, према грађевинском особљу које захтева сила ударца, подесите позицију зупчасте вибрационе машине.

3, провјерите кабл, изолација жице је добра. Проверите да ли је контакт контролера добар, границе су тачне.

4, проверите да ли напон напајања одговара захтевима.

5, у складу са дневним одржавањем предмета Министарства за подмазивање, одржавање.

5, машина за вибрацију пилула у раду безбедносних мера предострожности:

1, машина за вибрацију пилота ради, мора бити неко командовање. Команданти и оператери требали би се провјеравати једни с другима пре него што раде једни с другима. Рад би требао бити блиско сарађивати.

2, почетак вибрација, примена звона или других средстава за слање сигнала да обавесте особље у окружењу да напусте.

3, вибрациона машина за пилење и капа за капу, капа за капу и цев колоне (или пилота) на плоснате плочице, причвршћивање завртња и увек треба проверити да ли је слободан.

4, машину за вибрационо пилинг треба започети помоћу датотеке са ниским брзинама за убрзање до велике брзине.

5, вибрације Машина за пилење у раду треба пажљиво пратити струју контролног панела, напонску индикацију. Ако ненормалне или друге абнормалне околности, треба одмах зауставити инспекцију.

Продаја машина за пилење Тел: 159 4921 2354 Господин Зханг

6, често проверавајте температуру лежишта и вијке за лежајеве лежаја су лабав случај, да бисте строго провјерили ослобађање вијка за причвршћивање ексцентричног гвожђа како бисте спречили несреће.

7, вибрацијски судопер, колона (или гомила) око станице строго је забрањена.

8, Вибрације Машина за пилинг са водом, усисавање седимената, треба да буде у контакту са одговарајућим особљем, иу раду обостране заштите.

9, дужине жице или гомиле и уградње капице за капу, особље мора носити сигурносне појасеве.

10, процес вибрационог потапања, строго је забрањено механичко одржавање, одржавање.

6, машину за вибрацију за престанак рада, треба одмах прекинути напајање, машине за пилинг и моторе за проверу, одржавање.

7, машина за вибрацију пилинг дугорочно онеспособљена, треба ускладиштити у складишту, мотор да ради добар посао заштите влаге, контролу инструмента на диску, треба уклонити кутију.


Inače

Srodni proizvodi