Сигурносни технички услови за опрему за дизање Деррицк крана

- Jul 10, 2017 -

1. Витло Деррицк Цране мора да испуњава следеће захтеве:

(1) Када је инсталација основа стабилна и чврста, деблокада околне дренаже, сидро постављено поуздано и треба ставити у положај радне лопте треба бити у стању да види командно особље и повлаче или подижу предмете.

(2) Оператори Деррицк Цране требају проверити витло и тла и фиксна еластична спојница не би требала да се изгуби. И требали би провјерити сигурносне уређаје, заштитну опрему, електричне инсталације, 0 или уземљење, уређаје за кочење и ужад, све квалифициране прије употребе.

(3) Деррицк Цране Користећи појас или отворени део за пренос мењача, треба поставити заштитни поклопац, не би требало користити шину за воду за повлачење шипке.

(4) Смер ротације бубња би требало да буде у складу са смером који је назначен на контролном прекидачу.

(5) Деррицк Цране Растојање од средишне линије до првог водиличног колутног ребра би требало да буде веће од 15 пута веће од ширине колута, а колут Но Гроове треба да буде већи од 20 пута већи од ширине колутног . Када је жичани ужад у средњем положају колута, шкрипац треба да буде окомит на осовину колута, а његова вертикална способност омогућава одступање од 6 °

(6) Жичани ужад треба да буде повезан са колутом и чврсто везивање, а не са рацком или земљаним трењем, пролази пут, треба поставити уређај за заштиту преласка.

7. Деррицк Цране структура је једноставна, капацитет подизања је велики, ослањати се на сваки коријенски кабл равномерно извлачити главни пол за одржавање вертикале. Све док је сидро за уземљење мало слободно, може изазвати нагиб главног пола и велику несрећу. Због тога, пре подизања оптерећења тежих тежина, треба да постоји особа која проверава чврсти степен Анцхораге-а. Сви каблови треба равномерно носити сила, главна шипка треба држати усправно.

8.Деррицк Цране Када радите, кабл за кретање крана крана треба да буде у напетим условима. Уређај за покретање мора имати регулатор сигурносног кочења.

9. Када се операција подизања креће у малом простору, начин подешавања дужине кабла може се користити за стабилизацију главног штапа у усправном стању. Када се кран креће, њена подлога мора бити постављена довољним носачима и ваљцима, а подизна рука ће бити затегнута испред правца кретања. Када се креће, главни пол се не сме нагињати, тегоба кабловског ветра треба бити конзистентна. Ако је растојање далеко, због ограничења кабловске ветрове каблова, може се користити само за демонтажу и претовар након реинсталације.


Inače

Srodni proizvodi