Избор колектора прашине и дизалице у Суперфине Миллу

- Jul 20, 2017 -

Уз развој науке и технологије, млинске опреме, све више модела, већина корисника може, према њиховим стварним потребама, да изабере најпогоднију глодачку машину. Повећање броја опреме за глодање такође је довело до континуираног развоја њене пратеће опреме, као што је прашина у колектору за прашину и селекцију дизалица. Такође су многи модели прашине за узгој и дизалице, корисник може према својим стварним производним потребама користити најближу помоћну опрему.

При коришћењу дизалице, НЕ и НСЕ дизалица се више користе, НСЕ дизалица се налази у НЕ дизалици на основу развоја и проширења дизајна, дизалице НСЕ типа од испоруке лифт-а типа НЕ Велика, висока дужина дизања , док се величина конструкције такође повећава, а погонска снага се такође повећава. Поред тога, дизајн НСЕ типа и дизајн НЕ типа типа елеватора није исти, тлак дизања НСЕ-а није већи од 150 мм, тачка дизања НЕ-типа није нижа од 150 мм, сви знамо да је тијело мале, трчање брзо. Брзина ланца дизајна НСЕ типа је 60 м / мин или више, брзина ланца НЕ типа типа 60 м / мин, у земљи користе ланчани погони углавном 60 м / мин - 80 м / мин.

Код селекције колектора за прашину препоручује се коришћење филтера са пулзним врећицама. Филтер за врећу за врећу од опћег филтера за чишћење филтера, како би се одржала висока брзина филтрације. Гас који је прашен усисивачом у средини кутије са бројним филтер кесама, када је гас испражњен прашином кроз издув у филтеру, прашина је ушла на вањску површину филтер филца, а гас се пречисти вентилатором у атмосферу. Филтерна врећа је причвршћена на перфорираној плочи кавезом. Филтар пулзне торбе не само да прочишћава ваздух, већ и комбинацију националног развоја зелене економије, најбољи је избор за оба фестивала, тако да се одабере ултра фини прашкаст строј са филтером са пулзним врећицама.

Наша компанија је професионални произвођач ручног млина, истраживање и развој и производња различитих врста ручних машина за глодање, ултра-фине глодалице, моја компанија је главна економична млинска опрема, вертикална млин је моја Најновија истраживања и развој млин, производио сам млин како би задовољио различите производне потребе корисника, поздравио нове и старе купце за куповину.


Inače

Srodni proizvodi