Предности јарбола

- May 19, 2017 -

Деррицк Цране (деррицк) до јарбола за тијело ротирања гране дизалице. Дизалица јарбола састоји се од тела телескопа, динамичког система подизања и стабилизационог система. Главне компоненте од јарбола, носача, носача и подизања, ливеног, ротирајућег састава тела.

У складу са начином подупирања Деррицк Цране и кабловским типом Деррицк Цране. Покретни јарбол подржава јарбол са две челичне рампе, који су дужи од јарбола и могу се окретати само на 270 °, али крана покрива подручје малих. Кран са јарболом се користи за стабилизацију јарбола са више каблова

, То јест, на дну греде инсталираног грамофона, бум краћи од јарбола, може се ротирати 360 °.

Деррицк дизалице се углавном користе за постављање сопственог одбојника и ужета за постављање сопствених, са лаком структуром, једноставним преносом, једноставним склапањем и демонтажом. Широко се користи за утовар и истовар тежих предмета са фиксним пуњењем и уградњом велике опреме.

① вертикална ерекција мастила, погоњена помоћу ротирајућег механизма, може се окренути око своје осе. Иако јарбол има уређај за подршку, али је тешко строго стати усправно, тако да механизам ротације помоћу погонске жичане врпце, односно, на дну мастила уграђен грамофон, око жичане врпце, са реверзибилном дизалицом напред и назад да извучемо јарбол.

② бум и доњи део шарке јарбола, са јастучићем са ротацијом, а под дејством групе вретена може бити амплитуда нагињања.

③ носач који се користи за одржавање јарбола у вертикалном положају.

④ подизање, варијабилна амплитуда, ротациона дизалица су постављени у крану изван стројнице.


Inače

Srodni proizvodi