Реасон оф тхе унбаланце оф тхе тенсион оф тхе вертицал хоист Вире Ропе

- Jun 06, 2017 -

Да би се произвела неравнотежа напона вертикалне затезне жице, постизање равнотеже напрезања конопа треба да буде у пречнику жљебова ужета и кориштење методе мерења напрезања како би се открио расипање ужета како би се ефикасно ријешило неравнотеже напона о, о Као вертикални дизајн каблова са навојем аутоматског уређаја за суспендовање више интуитивно, не понављате их овде, само да бисте прилагодили остале околности.

У стварном раду вертикалне дизалице не постоји висока висина жичане врпце, а пречник жљебова 6 жљебова са трењем није у складу, два разлога су у основи повезана са појавом. 6 недосљедност дужине жичане врпце изазвана деформацијом силе жичане врпце, жичане врпце и деформације силе трења, у фрикционом лучу се десио релативна перисталтизација. Вертикална жичана жичана врпца покривајуће убрзање трошења трења трења трења на точковима, тако да се пречник точка трења постаје мањи, ова два фактора су комплементарна, па подесите дужину шест жичане суспензије за вучу је кључ за рјешавање проблема.

Прво, утврђивање неравнотеже тензије

Током рада кавеза примећује се да је количина експанзије и контракције самовентилације суспензије ограничена и да се дужине ужета не може надокнадити.

Друго, конзистентност параметара ужета

У вертикалном уређају за подизање вертикалног дизања двоструког ужета, избор жичане жице треба да обезбеди да одговарајући параметри укључују механичке особине (чврстоћа замора, чврстоћа при замаху, чврстоће савијања, еластичног модула) и геометрију (пречник пресека, тежина јединице) конзистентност , Да би се осигурало да исти ваљак из исте серије жице у истој машини окрене, замијените вертикални ужад жичане жичаре такође треба замијенити истим материјалом направљеним од исте перформансе, истих димензија фрикционог јастука.


Inače

Srodni proizvodi