Структурно начело и примена ветро-погонске дизалице

- Oct 26, 2017 -

Подизање углавном помоћу вентилатора високог притиска (специјалног), усисне цеви, затворене кутије, подесити погон, са тежинама, након састава вјетрове цеви.

Принцип рада дизалице: покрените центрифугални вентилатор високог притиска, цев, кутија за формирање негативног притиска, излаз затворен, улазни усисни ветар у исто време формирање ваздуха, у инхалацију материјала, материјала у кутија, заустави и спусти у пражњењу, када се отвор за одвајање одређене тежине аутоматски отвори, материјал се истовремено ослобађа у ваздух, тако да се кутија налази у одређеном протоку ваздуха, за различите материјале прилагодити брзину ветра, како би се постигао континуитет У исто вријеме, искључивање материјала од тежине нечистоћа и малих материјала. Истовремено, у доводу за напајање да спречите више од тежине материјала, као што су камење и тако даље.

Дизање Главне карактеристике: јак континуитет, погодан за униформне материјале за зрно, као што је кукуруз. Пиринач, пшеница, соја, уљана репица итд. У процесу надоградње, можете ићи у комплекс, можете спречити прекомјерну тежину других материјала који се удишу.

Подупирач Главне примене: честице кукуруза испод, честице ољне репице изнад, обично се користе за побољшање пиринча, пшенице, соје, репице и других честица једнаке тежине материјала, посебно од материјалних нечистоћа у ефекту, очигледније.

Опсег уградње: дно доводне цијеви мора остати прекинуто, потребно је дати свој материјални притисак. За равну инсталацију потребан је велики пот. У инсталацију је потребан дубок од 20-40 цм, око 0.5 пречника јаме, а затим и дно посуде.

Недостаци за дизање: потребна снага велика, углавном су конфигурисана 1,5 киловата два мотора, цена машине је висока.

Прашак је тешко руковати, тешко је ријешити. Одговарајући раст трошкова.


Inače

Srodni proizvodi