Каква је разлика између покретне дизалице и транспортера траке?

- Jul 10, 2017 -

У модернизацији производних операција, било у млинској индустрији, или у многим другим индустријама, може се видети сенка транспортне траке, неки вертикални транспорт, неки коси авионски транспорт. Укратко, без обзира на врсту транспорта, све за наше производне операције за побољшање ефикасности, сачувати људске и финансијске ресурсе, данашње мале серије за све који ће представити кашичицу за дизање и транспортер.

Пре свега, генерални транспортни транспортер, вијчани транспортер и тако даље, углавном су хоризонтални. Тракасти транспортер је употреба траке, ваљка, мотора и других нивоа преноса. Вијчани транспортер је употреба ротације спиралних вретена за транспорт. Дизалица за кашике је широко коришћени вертикални преносни уређај за транспорт свих врста гранулативних и дробљених материјала у вертикалном правцу или код великог угла нагиба. Дизалица је вертикално преносива, користећи појас или ланац спојен на један од резервоара (заварен железном плочом) за транспорт различитих материјала, а затим са погонским уређајем (укључујући мотор и другу додатну опрему).

За разлику од тога, функција лифтинга кофе преноси материјал у вертикалном смеру и површина је мала; у смислу подизања висине, транспортна рута се у великој мери скраћује и систем је компактан, а дизалица за кашике је потпуно затворена у кућиште и има боље особље за заптивање, што може смањити загађење околине.

Наравно, било да се ради о дизалицом или контејнеру за кашике, постоји погодно место за употребу, велики број корисника у куповини или у складу са њиховим стварним потребама за куповином. Шангај Цоллириц је професионални произвођач опреме за глодање руде, укључујући млинску опрему и пратећу опрему, добродошлицу новим и старим купцима.


Inače

Srodni proizvodi