Не разумете мале ротационе бушилице са малом машином за пилинг

- Jun 30, 2017 -

Кроз градилиште можете видети грађевинске машине заузете, у градилиште се могу разумети мала машина за пилење и мала ротациона опрема за бушење, али знате да људи знају малу машину за пилинг и малу опрему за ротационо бушење Дистинцтион, али ако сте аутсајдери или људи који су управо стигли није нужно, тешко је разликовати. Следећи Хуилонг ​​механички Ксиаобиан вам даје кратак увод у разлику између ова два уређаја.

Машина за мала пилота и мала ротациона бушилица у ствари је принцип рада засигурно исти, јер је машина за пилење само друга врста ротационог бушилице, али да би се раздвојила разлика, то ће бити у дубини рупе, Дубина дубине машине је углавном око 15 метара, а за мале ротационе бушилице, његово тело компактно, једноставно за руковање, пречник и дубина нагомилавања биће већи од мале машине за пилење, може досећи дубину од 30 метара.

Мала ротациона бушилица је употреба притиска само-тезине и притиска цилиндра у два начина бушења, може постићи малу бушилицу бушења бушилице дубоко 5-25 метара, која одговара различитим спецификацијама бушења, распону рупе пречника до 600-1200мм . Обим примене производа је: слој тла, глинени слој, слој за пуњење, слој силе, слој сила и неки слојеви који садрже шљунак, шљунак и јаку стргану камену; погодна за стамбену изградњу, брзи железнички возни парк, заштиту на падини, урбана градња, грађевинска грађа, нова сеоска градња, трансформација енергетске мреже, уређење простора и други пројекти.

Коначно, Ксиаобиан подсећа да морате купити мале машине за пилинг машина, у складу са њиховим стварним потребама да изаберете одговарајућу грађевинску машину, без обзира на врсту опреме која се користи, треба да се користи у складу са процедурама за рад, али и редовним одржавањем Одржавање, како би се осигурала сигурна производња.


Inače

Srodni proizvodi